מתכון לשייק מורינגה מרענן:

אפשר להגיד שקיץ 2018 מתקרב בצעדי ענק לא רק בזכות תחושת החום וריחות הפריחה. כל מי שיקפוץ לביקור במטעים שלנו שבכפר חיים יכול מיד לראות את כל הירוק שממלא את שטחי הגידול שלנו.
כחקלאים וכמגדלי מורינגה זה ישר מעיד על בוא האביב ותחילת הקיץ.

הצוות של מורינגה ישראל החליט שזאת סיבה מספיק טובה כדי לספר לכם איך הם שותים את שייק המורינגה שלהם ולפנק אתכם בסדרת מתכונים מרעננים, צוננים ובריאים בשילוב עלי מורינגה.
עלי המורינגה, מכילים יותר ברזל מתרד, יותר ויטמין C מתפוז, יותר ויטמין   Aמגזר, יותר סידן מחלב יותר אשלגן מבננה ויותר ויטמין E משקדים.

המתכון הבא מושלם לתחילת העונה החמה להתרענן ובו זמנית לא להרגיש רגשות אשם . כי ביננו… אין כמו משקה מרענן, מתוק וטעים, שלא נדבר על סופר בריא.
אז קדימה מתחילים:
מחקר של AVRDC הראה כי מתוך 120 מיני ירקות, המורינגה הינה המזינה ביותר.
"מומלץ לשתות מיד לאחר ההכנה כשהמשקה קר-קפוא-מקפיא!"

רכיבים:

1 אגס.
1 קיווי.
1/2 תפוח ירוק.
10 שקדים קלופים.
5 אגוזי מלך.
חלב שקדים.
1 כפית זרעי צ'יה.
1 כף אבקת עלי מורינגה
1 כוס קרח.

הכנה:

יש לחתוך את הפירות לקוביות ולהכניס את הכריבים לפי הסדר למיקסר.
לאחר מכן יש למזוג 200 מ"ל חלב שקדים וקוביות קרח לפי הצורך.
להפעיל את המיקסר ולכבות בהתאם לרמת הסמיכות הרצוייה.

לרוויה 🙂

 

100% טבעי, 100% נקי מריסוסים, ישירות מהחקלאי לצרכן. אם זה לא טבעי אז לא לצורכה כלל.

רוצים גם להינות מעולם חדש של בריאות?

הירשמו למועדון ״מורינגה ישראל״  וקבלו 5% הנחה בכל רכישה באתר ותהיו הראשונים לדעת על מבצעים, הטבות ועדכונים