נעים להכיר משפחת המורנגיים.
כאן תוכלו להכיר מינים נוספים של צמח המורינגה.
מין נדיר במשפחת המורינגיים, נצפה אך ורק בקניון סלעי בגבול איתיופיה קניה. מעט מאוד ידוע על מין זה. עליו עגולים כשל האובליפוליה ומקומיים נוהגים להשתמש בגזע העץ לריפוי מחלות.
יאנדמית למדגסקר, בעלת עלים מחודדים ורחבים. יכול להגיע לגובה של כ-20 מ'. בסכנת הכחדה בטבע
מקורה במדגסקר. בדומה להילדברנטי גם היא בעלת עלים מחודדים אך קטנים יותר. המקומיים במדגסקר משתמשים בחלקי העץ לצורכי מרפא.
נפוץ בעיקר מדרום קניה עד דרום סומליה. המין הכי קטן במשפחת המורינגיים וגובהו מגיע עד גובה המותניים. לעץ לא יותר משני ענפים אשר מתים ומתחדשים כל כמה שנים. לעץ פרח יפיפה בגוונים צהבהב וירוק.
נפוצה בדרום מזרח קניה עד דרום מזרח איתיופיה ובאזורים מסויימים בסומליה. מין יחודי של מורינגה בשל צבעו האדום חזק של הפרח. בעל שורש נפוח ועבה אשר ממנו יוצא בד"כ ענף אחד. יכול להגיע עד לכ-3 מ' גובה. כמו מינים רבים אחרים של מורינגה, גם במין זה משתמשים לצורך רפואה בעיקר לבעיות עיכול.
קיים בצפון מזרח קניה ודרום מזרח איתיופיה. למין זה שני תתי מין בעלי סממנים חיצוניים שונים, אחד נקרא longisiliquaבעל פרחים צהובים ומגיע עד ל- 6 מ' והשני הנקרא rivae בעל פרחים בצבע חום בהיר עם קצוות חומות.
נפוץ בסומליה ובאיתיופיה, גובהו מגיע לכ-8 מ' וצבע פריחתו אדמדם. בניגוד למיני המורינגה האחרים, למין זה עלים גדולים מאוד.
תפוצתה בדרום פקיסטן עד לקצה הדרומי של הודו. דומה מאוד בעליה ופרחיה למורינגה המכונפת. בעל גזע מעובה מאוד- כ-15 ס"מ.
תפוצתה נמיביה ודרום אנגולה בעלת גזע בקבוקי ועלים עגולים. רגיש מאוד להשקיית יתר וגדל באדמה סלעית.
כנראה המין הנדיר ביותר במשפחת המורינגיים. צפיות בודדות מתועדות בספרות. נצפה בצפון סומליה. לפי מה שתועד, העץ הוא נמוך קומה, קרוב לקרקע, בעל פרחים צהובים ועלים קטנים. כמו הלונגיטובה, גם מין זה בעל שורש בצורת בלון.
נקראת גם מורינגה אפריקאית., באתיופיה נקראת גם עץ הכרוב מין שתפוצתו בדרום אתיופיה וצפון קניה. משמש את אנשי הקונסו. משמש גם למאכל וידוע בתכונותיו המזינות. עץ בעל נוף מרשים.