ממתוקים בתקופת החגים

לא מפחדים ממתוקים בתקופת החגים.

אין כמו משהו מתוק וטעים, שלא נדבר על בריא, אחרי ארוחה טובה במיוחד בתקופות החגים הידועה כתקופה עם הרבה נקיפות מצפון בכל מה שקשור באוכל ובמתוקים בפרט.
בתקופה זו אנו מוצאים עצמנו מארחים ומתארחים אצל מכרים ובני משפחה ובכל מפגש שכזה איך אפשר שלא להוציא בסופה של ארוחה טובה את הקינוחים והמתוקים ולהישאר אדישים.

אז אחרי שכבר הכרתם מספיק טוב את נפלאותיו ויתרונותיו של צמח המורינגה , החלטנו שזה בדיוק הזמן הנכון להביא לכם מתכון לעוגת מורינגה מזינה, מלאה בויטמינים ומינירלים, מופחתת סוכר שתרגיע את הרצון למתוק ותסיר לכם לחלוטין את נקיפות המצפון.
לשם כך איתרנו עבורכם מתכון מנצח לעוגת מורינגה ללא גלוטן, טבעונית ומזינה ביותר.



" כבר לא צריך פרצוף כזה אחרי עוגה טעימה"

רכיבים:

100 גר קמח קינואה.
100 גר׳ סוכר קוקוס ( ערך גליקימי נמוך ביותר).
כפית אבקת אפייה.
1 בננה מעוכה.
4 כפות שמן קנולה.
1 כף אבקת מורינגה אורגנית.
1 כוס מיץ תפוזים.
1 גרם קצח
מעט גרעיני דלעת ושבבי שקדים (לפי הטעם)
חופן גרידת קליפות תפוז.
 

אופן הכנה:

ערבבו בנפרד את הרכיבים היבשים והרטובים והכניסו למקרר לשעה.
לאחר שעה יש להוציא את העיסה ולערבבה שוב, ולפזר חצי כפית אבקת עלי מורינגה אורגנית עד לקבלת מרקם "בצקי".
 
צקו לתבנית (מומלץ סיליקונית) והכניסו לאפייה בתנור שחומם ל-180 מעלות למשך 40 דק'.

בתאבון!
בצק לעוגת מורינגה אורגנית
"לאחר כשעה המתנה במקרר"

100% טבעי, 100% נקי מריסוסים, ישירות מהחקלאי לצרכן. אם זה לא טבעי אז לא לצורכה כלל.

צריכים עזרה? כתבו לי בווצאפ
דילוג לתוכן